EETHUIS ALI BABA APELDOORN

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 703 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Eethuis Ali Baba Apeldoorn. Meer weten? Ontdek meer

30 sep 2022 om 20:23 Zeer te vreden.
28 sep 2022 om 21:07 Bezorging binnen de verwachte tijd. Was lekker!
25 sep 2022 om 19:51 Prima was heerlijk
24 sep 2022 om 20:24 Bezorging duurde lang, pas na bellen kwam de bestelling. Eten prima.
28 aug 2022 om 21:26 Eten was erg slecht! Pizza was taai en de doner was droog. Kindermenu zag er niet uit alles was in een zak geflikkert en het was sompig. Topping op de pizza moest je echt zoeken. Bezorging was dit keer wel redelijk snel dat was het enige positieve..
27 aug 2022 om 7:47 Wat een heerlijk eten! De patatjes waren echt verrukkelijk dit is nog nooit een bezorger gelukt! Binnen half uur was het er.. terwijl we rekening hielden met 50 min.
26 aug 2022 om 23:15 patat was niet te vreten twee keer gebakken donkerbruin en keihard. was de eerste keer dat ik daar wat bestelde ook gelijk de laatste.
16 aug 2022 om 21:33 Veel te lang gewacht. Pizza’s waren erg hard en de friet extreem door bakken niet meer eetbaar.
14 aug 2022 om 16:12 Great kebab! Delivered hot
13 aug 2022 om 19:47 Goed
9 jul 2022 om 7:53 Geen vorken bij gehad wel bij gezet dat we die graag wouden hebben
8 jul 2022 om 20:58 Wat moet ik hier nou van zeggen naar 2,5 uur mijn eten ontvangen. Bij de bestelling gevraagd om vorkjes omdat we aan het verbouwen zijn. Wat denk je geen vorkjes. De saus zijn ze ook vergeten maar ga maar niet meer bellen want dat zou ook wel 2,5